Løbeprogram for begyndere

Udskriv
facebookfacebooktwittertwitter

Fordele ved et løbeprogram:
At løbe efter et løbeprogram giver mange fordele: man føler sig mere forpligtet med et løbeprogram, et løbeprogram gør at man rent faktisk løber, og løbeprogrammet ændrer sig hele tiden, så ens grænser bliver også rykket takket være løbeprogrammet. For at kunne følge dit løbeporgram optimalt kan det være en god ide med et pulsur, eller andet sportsur, så du kan følge den angive tid i det valgte løbeprogram.

Forudsætninger: Dette løbeprogram er for begyndere, og kræver altså ingen specielle forudsætninger. Programmet passer til dig der ikke kan løbe 10 km. i ét stræk. Løber du i forvejen kan du "hoppe ind" i programmet i den uge der passer dig.

Alternativer: Hvis programmet virker for hårdt eller uoverskueligt så kig på løbeprogram for overvægtige eller vores løbeprogram for ældre. Virker programmet for simpelt så kig på vores løbeprogram for øvede.

Selve programmet: Vores løbeprogram for begyndere tager 16 uger. Efter 16 uger med løbeprogrammet kan du løbe 10 km. Du kan selvfølgelig "springe ind" i den uge i løbeprogrammet der passer dig bedst.Download: Du kan downloade løbeprogram for begyndere som PDF-fil - lige til at printe og hænge op på køleskabet.

Gode råd: Husk at strække ud efter endt løb. Hvis du misser en træning så gentag helst hele ugen. Hvis løbeprogrammet bliver for hårdt så gentag den uge du er i indtil du er klar til at gå videre. Og vigtigst af alt - husk at nyd det :-)
Selvom det ikke er nødvendigt med specielt løbetøj gør det træningen en smule mere behageligt med noget godt løbetøj og nogle gode løbesko. Derfor anbefelas det at du læser vores artikel om løbesko og tage et kig på vores oversigt over forhandlere med løbeudstyr

 

 

loebeprogram_begyndere

Copyright 2011 Løbeprogram for begyndere - Løbeprogrammer.dk - Løbeprogram for alle. Designed by Joomla templates. All Rights Reserved.