Proteinpulver og kosttilskud

Udskriv
facebookfacebooktwittertwitter

Hvad er proteinpulver?
Generelt er protein med til at opbygge og vedligeholde muskelvæv. Det er anbefalingsværdigt at du hovedsageligt får dit proteinbehov dækket igennem din almindelige kost, men hvis du for eksempel træner, kan hverdagskosten være utilstrækkelig på det område.

I kraft af ens træning, stiger ens proteinbehov nemlig tilsvarende. Derfor er det fordelagtigt at tage et tilskud af protein, hvad enten det er i form af pulver eller barer.

Pulveret er så koncentreret protein man kan blande op med f.eks. vand eller kakao.

Hvad er kosttilskud?
Et kosttilskud er en koncentreret kilde til næringsstoffer eller andre stoffer, der har en ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning. Det har til formål at supplere din normale kost og må ikke spises som en almindelig fødevare.

Man kan sige at kosttilskud er "light-udgaven" af det mere rå proteinpulver.

Hvor køber man det henne?
Det er nemmest og billigst at købe proteinpulver og kosttilskud på internettet da disse butikker ikke har så store udgifter til f.eks. butik og ansatte og derfor kan sælge produkterne billigere.

Nedenfor har vi samlet en oversigt over nogle af de bedste forhandlere af proteinpulver og kosttilskud. Det er 100 % sikkert at købe gennem disse sider.

Abilica
Abilica sælger en masse produkter til træning, herunder også kosttilskud. Som en ekstra service har Abilica 30 dages fuld returret.

Acaibær
Acaibær er en side der har specialiseret sig i Acaibær som dyrkes i Amazonas.
På siden er der både artikler og tv-indslag om bærernes virksom som kosttilskud.
Gratis fragt ved køb for over 499,-

Bodylab
Bodylab er en af Danmarks største internetsider for proteinpulver, og har bl.a. kuglestøderen Joakim B. Olsen blandt sine kunder.

Bodyman
Bodyman er en stor side inden for proteinpulver og kosttilskud. Bodyman har en prisgaranti på deres produkter så hvis du kan finde varen billigere et andet sted får du rabat på forskellen + 10%.

Proteinkongen:
Stort udvalg af af proteinpulver og andet kosttilskud til gode priser. Gratis fragt ved køb for over 500,-

Copyright 2011 Proteinpulver og kosttilskud - Løbeprogrammer.dk - Løbeprogram for alle. Designed by Joomla templates. All Rights Reserved.