Vintertræning

facebookfacebooktwittertwitter

Efterhånden som vejret bliver mere og mere skiftende med regn, blæst, sne og kulde kan det være svært at holde motivation oppe og få gennemført sit løbeprogram hver uge. Dagene bliver kortere og det kan samtidig være svært at få gennemført sit løbeprogram i de lyse timer, hvilket ikke er med til at holde gejsten oppe. Men for ikke at miste form og kondition henover vinteren er det vigtigt fortsat at holde sin træning ved lige, hvilket ikke nødvendigvis behøver at være så surt som ovenstående kan lyde. Det rigtige valg af løbetøj og løbeudstyr gør vintertræningen noget nemmere. Er du skræmt fra at bevæge dig ud i kulden for at motionere, kan alternativet være at melde sig ind i et fitnesscenter i vintermånederne og tage løbetræningen på et løbebånd. Du kan uden problemer følge dit løbeprogram på et løbebånd. Det kan dog godt blive lidt kedeligt i længden at stå og løbe på det samme sted, især hvis du har for vane at nuppe nogle gode lande løbeture.
Denne sektion vil vi i den kommende tid opdatere med artikler omkring vintertræning og ideer til hvordan du nemmere kommer igennem løbetræningen i den kolde tid.

Copyright 2011 Vintertræning - vintertraening - Løbeprogrammer.dk - Løbeprogram for alle. Designed by Joomla templates. All Rights Reserved.